Het team

Leer ons team van

van chauffeurs kennen

Ons team van ervaren chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar.

Goedkoop parkeren op Schiphol

Wesley Kramer

'De duizendpoot'
Vanaf het allereerste moment ben ik betrokken bij Flight Parking. Ik stuur het chauffeurs-team aan en onderhoudt al het contact met onze klanten. Het is leuk om onze vaste klanten elke keer weer terug te zien, dat geeft mij toch een trots gevoel.
Schiphol Parkeren

Zahra Sarief

'De planner'
Mijn taken binnen dit bedrijf zijn het plannen van de werknemers en samen met m'n collega's ervoor zorgen dat elke dag weer eindigt in een goede dag. Wat mij motiveert is dat er veel potentie is binnen Flight Parking. In een korte tijd zie ik een grote groei qua aantal klanten, reserveringen en werknemers.
Valet Parkeren Schiphol

Jorik Steen

'De krachtpatser'
Ik werk nu al een aantal maanden met plezier bij Flight Parking. Het leuke vind ik dat we in een gezellig team samenwerken en dat er goed gecommuniceerd wordt met elkaar. Ook vindt ik het leuk om in allerlei soorten auto’s te rijden en dat doe ik veel met dit werk.
Valet Parking Schiphol

Daan Kamps

'De professor'
Van origine ben ik eigenlijk (medisch) antropoloog, maar doordat ik 'in between jobs' ben, ben ik nu werkzaam bij Flight Parking als Valet Parking Chauffeur. Aangezien ik het naar m'n zin heb ben ik inmiddels langer werkzaam dan verwacht. Verder zit ik vaak in de boeken, of ben ik met muziek bezig.
Valet Parking Schiphol

Sean Engeln

'De praatmachine’
Mijn naam is Sean. Ik ben sindskort eigenaar van uitzendbureau Flex4all. Daarnaast werk ik nu al bijna een jaar op Schiphol in de Valet Parking. Het is leuk en afzijdig werk en we doen er alles aan om u altijd netjes én op tijd van de juiste service te voorzien. Hopelijk tot snel ‘in de bocht’ op Schiphol!
Goedkoop parkeren op Schiphol

Rivalino Harmusial

'De student’
Mijn naam is Rivalino Harmusial en naast mijn studie ben ik werkzaam als chauffeur bij Flight Parking. Jullie hebben de meeste kans om mij 's ochtends aan te treffen. Ik doe er alles aan om een goeie service te leveren, zodat de klanten hun auto's met een goed gevoel achterlaten en ook weer tevreden zijn, wanneer zij hun auto komen ophalen.
Parkeren Schiphol

Matthias van ’t Klooster

'De rust zelve’
Ik ben zelf van de evenementenbranche, maar ben tijdens mijn studie bij Flight Parking terecht gekomen als chauffeur. Ik sta ervoor om de klant een goed en veilig gevoel te geven en streef ernaar de beste service te verlenen. Door mijn kalmte probeer ik een betrouwbaar gevoel uit te stralen naar de klant.
Valet Parking

Joshua Hullij

'De PHP specialist’
Het leuke aan dit werk is de gezelligheid binnen het team en de mogelijkheid om in de mooiste en nieuwste auto's te rijden. Ik streef ernaar om de klant een vertrouwd gevoel te geven en hoop hiermee een positief en bovenal prettig ervaring mee te geven.
Schiphol parkeren

Thomas de Lange

'Het talent’
Sinds enkele maanden werk ik met veel plezier bij Flight Parking. Wat mij gelijk opviel, was het enthousiasme binnen het team en ieders streven om goede service te verlenen aan de klant. Daarnaast vind ik auto’s zeer interessant, waarmee ik met dit werk natuurlijk veel bezig ben.