Het team

Leer ons team van

van Flight Parking kennen

Ons team van ervaren chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar.

Wesley Kramer

Owner Flight Parking
1 April 2016, inmiddels al ruim 2,5 jaar geleden, ben ik begonnen met Flight Parking, een persoonlijke Valet Parking service op Schiphol. Inmiddels mogen wij voor vele bedrijven en vakantiegangers de Service verlenen. Nog steeds doe ik het met veel plezier, en ben ik enorm trots op wat we tot nu toe hebben neer gezet. Zie ik u binnenkort?

Sharon Loenen

'De Duizendpoot'
Als Partner van Wesley ben ik sinds kort de uitdaging aan gegaan om hem te ondersteunen. Ik verzorg alle kantoorwerkzaamheden binnen Flight Parking. Wij proberen ons te onderscheiden in de service die wij leveren naar onze klanten. U kunt mij aan de telefoon treffen, maar ook help ik onze chauffeurs geregeld, wat mijn werkdag dus nooit saai maakt.
Schiphol Parkeren

Zahra Sarief

'De planner'
Mijn taken binnen dit bedrijf zijn het plannen van de werknemers en samen met m'n collega's ervoor zorgen dat elke dag weer eindigt in een goede dag. Wat mij motiveert is dat er veel potentie is binnen Flight Parking. In een korte tijd zie ik een grote groei qua aantal klanten, reserveringen en werknemers.